Община Царево продължава кампанията за чисти плажове
Автор: Екип Burgas24.bg 09:41 / 08.06.2011Коментари ()354
© Burgas24.bg
Община Царево публикува в интернет страницата си списък на плажовете на нейна територия и начина на стопанисването им през летния сезон с молба гражданите да уведомяват общинските служители в случаите на констатирани нарушения и нередности относно чистотата и свободния достъп, съобщават от пресцентъра на общината. Тази година общината отново открива кампания "Свободен достъп до плажовете".
Общинските служители ще се отнасят с повишено внимание към плажовете "Оазис" и "Нестинарка", откъдето имаше най-много оплаквания миналото лято.

" Очаквам през този сезон Централният плаж на Царево да е в най-добро състояние. Свързахме се с новия концесионер, голямата чешка фирма "Александрия", и имаме уверенията на собствениците й, че плажът ще се поддържа във възможно най-добро състояние. Специално ще контролираме новия концесионер за чистотата и площите за свободно плажуване. Очакваме плажът да е витрина на града. Извършихме проверка и се уверихме, че плажът вече е почистен. Притеснява ни обаче Малкият плаж в Лозенец, на който все още не са почистени останките от пожара в заведението", коментира кметът на Царево Петко Арнаудов.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshtina-Carevo-produlzhava-kampaniyata-za-chisti-plazhove-260683
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.