Представят мерки за оптимизиране на бизнеса на безплатен семинар в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 06:45 / 04.05.2011Коментари ()420
На безплатен семинар в Бургас ще се представят мерки за оптимизиране на бизнеса в условия на криза. Събитието ще се проведе днес, от 9:30 ч, в хотел Аква. Това е третият от поредица семинари, организирани в страната от LLP Dynamics България и Майкрософт България.

Първото събитие се проведе в Пловдив и беше посетено от над 70 представители на средния и едър бизнес от региона. В програмата на семинара бяха представени добри практики за цялостни решения за управление на бизнеса. Присъстващите имаха възможност да дискутират типични за Пловдивски регион проблеми на частния сектор и как бизнес средата в България може да стане по-благоприятна, а българската икономика по-конкурентна.

В предстоящото събитие LLP Dynamics България ще даде своя експертен отговор за това как да увеличим търсенето, да намалим разходите и да оптимизираме складовите си запаси в условия на криза. Записалите се за участие фирми огат да получат и съвети как да използват всички възможни ресурси, без да се налага да намаляват обхвата и дистрибуцията си. Експертите, участващи в семинара, ще разкрият как може да се дефинира точна производствена себестойност и разпределяне на непреките производствени разходи.

В програмата на семинара се предвижда представяне на утвърдено бизнес решение, с което могат да се оптимизират процесите във всяка компания и с което е възможно да бъде увеличена ефективността и рентабилността на бизнеса. Ще се демонстрират бизнес решения от линията MS Dynamics като присъстващите ще имат уникалната възможност за тест на реална инсталация и проиграване на живо на истински бизнес ситуации и генериране на различни управленски справки. На събитието ще се представят и възможностите, които има бизнеса, за финансиране по европейски програми, критериите за оценка, конкретни проекти и сроковете по тях. Присъстващите представители на бизнеса ще могат да получат и персонални консултации за кандидатстване по eвро проекти.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Predstavyat-merki-za-optimizirane-na-biznesa-na-bezplaten-seminar-v-Burgas-251839
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.