Две събития под надслов "Танц през март" в НХК
Автор: Екип Burgas24.bg 13:41 / 23.03.2011Коментари ()974
©
Сдружение "Танц БГ" и Компания "ДЮН" представят две танцови продукции с общото заглавие ТАНЦ ПРЕЗ МАРТ на 29 и 30 Март в НХК.

На 29 Март, от 19:00 ч. в залата на НХК младежката аудитория на Бургас ще може да види ШОУ-ПРОДУКЦИЯ представяща изпълнения на всички формации от Танцова школа "ДЮН". В шоуто ще вземат участие групите: "Капчица", "Енемикс", Балет "РУЖ", "ФОРСАЙТ Младши", "ДенсКод", както и 7 кратните национални шампиони на България по Хип-Хоп "ФОРСАЙТ КРЮ". Традиционни гости на продукцията ще бъдат танцьорите от Брейк клуб "Бляк Стайл". Водещи на шоуто /и участници в него/ ще бъдат двама млади но вече популярни бургаски поп-изпънители - Рафи Богосян и гласовитата Кристина Дончева. 

Шоуто ще представи изпълнения на над 100 танцьори на възраст от 4 до 20 год. в различни танцови стилове - съвременен танц, танцово шоу, хип-хоп, брейк, модерен балет, лейди стайл и салса.

На 30 Март, от 19.30 ч. в НХК "Танц БГ"/"ДЮН" ще представи спектакъл 5 ГОДИНИ ТАНЦОВО СТУДИО "ДЮН" и ВРЪЧВАНЕ НА ЕЖЕГОДНИТЕ НАГРАДИ "ДЮНЕР"

Спектакълът ще представи в сценичен вид танцовите часовете, които се провеждат в Студио "ДЮН" - Салса, Регетон, Народни танци, Танцова Аеробика, Йога, Капоейра, Тай Чи, Кизомба и Бачата. 

Ежегодните награди "ДЮНЕР" се присъждат от основателите на Студио "ДЮН" на най-изявените си и преданни посетители. Тази година категориите са: Салсиерос и Салсиероска на годината, Салса надежда, Танцуваща с гирички, Дързост и Сексапил, Вързан на фльонга, Жинга до дупка, Тай-чист на годината и Универсален боец.

Студио "ДЮН" е независимо пространство за изучаване и създаване на танц от любители и професионалисти танцьори. Дейността на студиото включва многообразие от танцови занимания, семинари и презентации.

Билети и за двете събития се продават в НХК от 23 Март.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Dve-subitiya-pod-nadslov-Tanc-prez-mart-v-NHK-240332
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.