Каракачанов каза защо ВМРО бойкотира изборите и какво трябва да се направи за националната сигурност
© NOVA
На миналите избори публичен факт е, че една не малка част от гласовете, които бяха подадени по електронен път за нас – изчезнаха. В ситуация, в която имаме партии от сглобката, които се бият помежду си не за да направят нещо за България, а да се докопат до европейските средства и бюджета на държавата, когато купеният вот стана практика и нормалният човек не иска да гласува, тогава какъв е смисълът да се хвърлят пари в избори. От ВМРО призоваваме хората да излязат и да гласуват с хартиена бюлетина. Това коментира председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Когато виждаш, че за пореден път от тези избори се опитват да се възползват политически формации, които защитават корпоративни и външни, а не национални интереси, е по-нормално да им обявиш някаква форма на протест – за ВМРО е неучастие в изборите. Докато хората не отидат да гласуват, купеният вот ще продължава да го има", заяви още той.

По думи на Каракачанов България е обградена от конфликти. "На Консултативния съвет ще чуем големи речи от партиите, но тук ролята е на президента. Той трябва да бъде стожер", обясни пред Нова още Каракачанов.

Според него България трябва да пази собствената си сигурност. "Границата ни не се охранява. Необходима е техника и политическа воля", каза още председателят на ВМРО.



Още по темата: общо новини по темата: 454
24.09.2024 »
23.09.2024 »
19.09.2024 »
18.09.2024 »
18.09.2024 »
18.09.2024 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Karakachanov-kaza-zashto-VMRO-boikotira-izborite-i-kakvo-tryabva-da-se-napravi-za-nacionalnata-sigurnost-2285976
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.