Познахте ли я?
Кристина Агилера показа драматичната си трансформация във фитнеса, а феновете ѝ се опасяват, че се е обърнала към лекарства за отслабване. 43-годишната певица беше заснета да присъства на събитие на Barry's Bootcamp в петък и видеото стана популярно в социалните мрежи. В клипа се вижда как Кристина разговаря с други участници, а след това игриво танцува пред камерата.

За тренировката във фитнеса тя носеше прилепнал по тялото костюм, който съчетаваше с кожени ботуши до коляното. След като изгледаха видеото, феновете се притесниха, а някои обвиниха Кристина, че е използвала лекарства като "Оземпик“, за да постигне отслабване.

Въпреки че "Оземпик“ е лекарство, което се използва за лечение на диабет тип 2, някои хора го използват, за да подпомогнат отслабването.

Тъй като клипът на Кристина беше споделен в социалните мрежи, един потребител написа:

"Оземпик“ не е това, което едно момиче иска, нито това, от което едно момиче се нуждае“, визирайки хита на певицата от 1999 г. What A Girl Wants.

Друг се съгласи: "Тя никога не се е нуждаела от "Оземпик“

Загрижен фен добави: "Понякога да се опитваш да се върнеш към стария си размер не е добър външен вид. тя изглежда болна.“

Други обаче защитиха Кристина, тъй като тя сподели видео от събитието Barry's Bootcamp в Инстаграм. Във видеото се вижда как Кристина разговаря с фенове и се впуска в тренировката.

"В нейната ера на фитнес инфлуенсър“, възхищава се един от феновете.

"Ти сияеш, изглеждаш щастлива, изглеждаш излекувана, толкова се радвам за теб.“, коментира друг неин последовател.

Други фенове коментират, че е възможн Кристина да е решила освен с музика, да започне ново начинание като фитнес инфлуенсър, пише Ladyzone.



Още по темата: общо новини по темата: 1567
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
предишна страница [ 1/262 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Poznahte-li-ya-2284743
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.