Общинският център за личностно развитие в Бургас отвори врати за новата учебна година
©
Общинският център за личностно развитие в Бургас отвори врати за новата учебна 2024-2025 година с концерт в Културен център "Морско казино“.

В програмата взеха участие възпитаниците на Милена Добрева – Боряна Христова и Мая Стоянова, Народен хор "Трепетлика“ и ДФФ "Шарени гайтани“ с диригент и ръководител на хоровете госпожа Пепа Запрянова, солист на Гайдарски оркестър "Младост“ с ръководител Стойко Георгиев, Театрална школа "Детско царство“ с ръководител Атанасия Петрова и гости от КСТ "Бургас- 75“, Жаклин Костадинова от "Гласът на България“.

Алиса, Шапкарят и принцеса Моана oт ТШ "Детско царство“ раздаваха заявления за записване в школите на родителите и награди за правилно отговорилите на въпроси от забавна викторина.

Георги Янев – ръководител на ученици по авио и ракетомоделизъм,  представи школата си, като всеки ученик демонстрира направена от хартия ракета.

Заявления за участие в школите може да изпратите на имейл адрес: 200257@edu.mon.bg, или изтеглени от сайта на ЦПЛР: www.odk-burgas.com.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshtinskiyat-centur-za-lichnostno-razvitie-v-Burgas-otvori-vrati-za-novata-uchebna-godina-2283928
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.