Приморско наема англичани за новата си транспортна схема
Автор: Екип Burgas24.bg 12:20 / 06.02.2011Коментари ()712
© Burgas24.bg
Българо-английската фирма "Градско паркиране България" ще предложи цялостна стратегия за нова транспортна схема в Приморско и Китен, ще изготви до края на месец февруари анализ на моментното състояние на автомобилния трафик в двата курорта и ще представи своята визия за регулиране на уличното движение и минимализиране на конфликтните точки между пешеходци и автомобили. Консултантите, които вече са приложили своите стратегии за движение и контролирано паркиране в Пазарджик, Русе и Силистра, ще направят точна прогноза за разходите около въвеждането на системата и евентуалната рентабилност за общината след налагане на промените.

Специалистите ще имат за задача да създадат условия за безпроблемно и бързо придвижване на хора и автомобили и да намалят до минимум конфликтните точки, особено през летните месеци. Консултантите трябва да предвидят и обособяването на нови паркинг зони в градовете и извън тях, които да предотвратят задръстванията в Приморско и Китен.

Специалистите от консултантската фирма "Градско паркиране България" предлагат да извършат през 2011 год. задълбочен анализ, разработване на транспортна схема, изработване и прилагане на система за паркиране, управление на системата и обособяване на извънградски паркинги и гаражи.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Primorsko-naema-anglichani-za-novata-si-transportna-shema-227573
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.