Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 18:07 / 21.09.2024Коментари ()320
Втората Национална Спартакиада на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) стартира днес в курортен комплекс "Слънчев бряг“.

Тридневното спортно мероприятие събира всички победители от регионални благотворителни турнири, проведени през годината, като част от традиционната кампания "С обич за децата, в памет на бащите – герои!“ на СФСМВР, целяща да подкрепи децата на загинали и пострадали служители в МВР.

В събитието участват над 200 членове на СФСМВР, които ще премерят силите си в 8 спортни дисциплини – футбол, плажен волейбол, тенис на маса, тенис на корт, дартс, джаги, табла и шах. В откриването на Спартакиадата се включиха:

Комисар Златомир Канев - зам.-директор на РДГП Бургас, Райнер Венд - президент на Европейския полицейски съюз и федерален председател на Германския полицейски съюз; Василе Зелка - президент на румънския полицейски съюз SNPPC; Зоран Кузманоски - президент на македонския полицейски съюз МПС; Ярослав Юнак - вице президент на Синдиката на полицията на Украйна и Римантас Лиепа - зам.-председател на литовския полицейски синдикат LTPF.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Policai-meryat-sili-v-turnir-s-dobra-kauza-v-Slunchev-bryag-2271474
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.