Цитиридис има доста свободно време напоследък
Автор: Екип Burgas24.bg 16:39 / 23.08.2024Коментари ()1275
©
Скуката тотално убива Николаос Цитиридис! Въпреки че бившият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви се захвана със собствен проект, изглежда, все пак гологлавият комик има куп свободно време и не знае как да го оползотвори.

Наскоро Цитиридис призна как минава всекидневието му, докато не е зает с нищо, а през това време чаровната му половинка Боряна Братоева е на работа в театъра.

"Като се прибере, ще й разкажа, че съм ял омлет. Котката ни Карма съм я нахранил 2 пъти, а в индийския сериал, който гледам, са си осиновили дете и сега се гледат с лошо око роднините", разкри пред феновете си Цитиридис преди няколко дни. С което ясно даде да се разбере, че следи с интерес по телевизията следобед популярните индийски сериали, които се излъчват у нас по това време.

Николаос има доста свободно време напоследък

Цитиридис разкри и друга любопитна подробност, която е свързана с периода, когато трябваше да направи дебютните си стъпки като водещ в Би Ти Ви.

"Сигурно никога няма да забравя този момент от живота си. Тъкмо бе започнала кампанията с вечерното шоу на Би Ти Ви. Беше с един силует и пишеше "Кой ще е новият водещ". Тогава живеех в "Дружба". И си хващах метрото, за да ходя на работа. А в цялото метро съм аз (б.а. - визира силуета). Аз съм най-скъсаният човек по това време, а в цялото метро е поставен моят силует", разкри Цитиридис.

Както е известно, преди да бъде избран за водещ, Николаос е нает за сценарист в новото вечерно шоу, но впоследствие е избран за лице на продукцията.

"Мит е, че сценаристите получават добри пари", добави още бившият водещ на Би Ти Ви.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Citiridis-ima-dosta-svobodno-vreme-naposleduk-2237577
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.