Гордън Рамзи: Никога не си поръчвайте в ресторант "супата на деня" | ||||||
| ||||||
В интервюта Рамзи казва, че хранещите се в ресторанти трябва да имат няколко неща на ум, за да не им се налага да ядат остатъци от храна, без да знаят. Готвачът обясни, че някои ресторанти често ползват повторно стари продукти и ги обявяват като уникални, за да предотвратят загубата и да намалят разходите, пише express.co.uk, цитиран от businessnovinite. Ето защо той никога няма да поръча супата за деня, когато излезе да яде, тъй като вероятно е била добавена към менюто в опит да се използват стари продукти. Рамзи често повдига вежди, когато посети място, което хвърля "подозрителни“ хвалби за качеството на продукцията си. Според него за заведение, което твърди, че е най-доброто в страната, трябва да имате едно на ум. Освен това не бива да се предоверявате на "специалните предложения", особено, ако опциите в тях са повече от няколко. "Специалните предложения са в менюто, защото тази храна трябва да бъде изядена бързо. Когато има 10 специални неща, това не е нещо специално“, отбеляза Рамзи. Рамзи ни дава своето кулинарно мнение повече от 20 години, а това, че неговата верига ресторанти Gordon Ramsay Restaurants е наградена с общо 17 звезди Мишлен, ни дава повод да му се доверим. |
Още по темата: | общо новини по темата: 2509 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/419 ] следващата страница |