Вижте лицето на нападателя, който преби без причина жена
Автор: Екип Burgas24.bg 12:11 / 31.07.2024Коментари ()1330
© Facebook
Кметът на Перник Станислав Владимиров излезе с пост в социалните мрежи и открито заяви" В Перник вече има нулева толерантност към престъпниците". Думите на градоначалника са по повод ужасяващия побой над беззащитна жена в града.

С възмущение узнах за ужасния инцидент, при който двама мъже (единят бие, другия гледа) пребиха беззащитна жена в Перник. Този акт на насилие е неприемлив и ще бъде наказан! В Перник вече има НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. Ние се борим и ще направим града ни спокоен и сигурен, много по-сигурен от София. Ще разобличаваме биячи, крадци и престъпници и ще ги преследваме както законово, така и публично. С многото общински и частни камери, почти никой НЕ МОЖЕ да се измъкне незабелязан. Перник няма да има търпимост към подобни престъпни индивиди!


С настоящия пост публикувам снимка на един от нападателите за назидание. Нека този образ да бъде напомняне, че Перник стои зад своите граждани и ще защитава всеки един от тях. Заедно ще изградим град, в който всеки може да се чувства сигурен и защитен.

Биячът е арестуван.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Vizhte-liceto-na-napadatelya-koito-prebi-bez-prichina-zhena-2209191
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.