Сгащиха крадец на кола и дамски чанти
Автор: Екип Burgas24.bg 16:30 / 23.12.2010Коментари ()596
©
Около 0,30 ч. на 19.11.2010 г. във Второ РУ "Полиция" - Бургас е получено съобщение за извършен грабеж на дамска чанта в комплекс "Славейков". На изпратеният на място полицейски екип, пострадалата е 18-годишна бургазлийка е заявила, че около час по-рано докато се прибирала сама от комплекс "Зорница" е била застигната от непознат мъж. 

Мъжът я напръскал със спрей по лицето и тя побягнала към намиращата се наблизо бензиностанция. Малко преди оградата, непознатият я настигнал, хванал дамската й чанта и я повалил на земята. Опитал се да и запуши устата й, на тъжителката успяла да захапе пръстите на лявата му ръка.

Нападателят издърпал чантата, при което избил преден зъб на момичето и избягал. По данни на пострадалата, в чантата е имало лични документи, дамски принадлежности и от 7 лева. Образувано е досъдебно производство и в резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието - Е.М. (21) от Бургас. 

В хода на разследването криминалистите от Първо и Второ РУ са констатирали съпричастността на лицето към още две деяния - грабеж на дамска чанта със сумата от 1,50лв., лични документи и вещи, извършен на 13.12.2010 г-. в комплекс "Братя Миладинови" и противозаконно отнемане на лек автомобил "ВАЗ", от комплекс "Славейков". 

На Е.М. е взета мярка за неотклонение "Задържане под стража" . Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължават Първо и Второ РУ "Полиция" - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Sgashtiha-kradec-na-kola-i-damski-chanti-217005
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.