Minimart отваря първите си магазини и в Бургас!
Автор: Екип на Burgas24.bg 08:00 / 01.06.2024Коментари ()35299
©
Minimart, най-динамично развиващата се търговска верига за хранителни стоки, навлиза от юни и в Бургас. 

Minimart е българска верига от удобни хранителни магазини, стартирала през март 2023 с първи обект в гр. София. Зад проекта стои компанията "БГК“ АД и група водещи български инвеститори, серийни предприемачи, които инвестират в амбициозен план да разкрият за рекордно кратък срок мащабен брой обекти в цялата страна.  В края на месец май 2024г. веригата разполага вече със 70 магазина в София, Пловдив, Нови Искър, Пазарджик, Асеновград и Перник. От юни към семейството на Minimart се присъединява и Бургас.

Клиентите ще имат възможността да се запознаят с иновативна концепция за  удобно и бързо пазаруване на най-необходимите хранителни продукти (основни, млечни, колбаси, хляб), безалкохолни и алкохолни напитки, захарни изделия, продукти за лична хигиена и хигиена за дома. Ще се насладят и на вкуса на хрупкавия хотдог, превърнал се в отличителен знак на Minimart - приготвен на място с класически сосове, както и на специалните хотдог рецепти.

Minimart работи на принципа да създава общност от силно мотивирани Партньори, хора с предприемачески дух, запалени по търговията, които управляват магазините на веригата с грижа и отношение като към свой собствен бизнес. Партньорът получава за управление готов изграден и оборудван обект, без ангажимент за инвестиция в магазина и стоките. Получава първоначални и последващи обучения за стандартите на веригата, включително детайлен оперативен наръчник за работа. Той сам избира и назначава своя екип и разпределя дохода от обекта на своите служители. 

Концепцията Minimart се доказа още в първата година след старта си. Зад успеха на веригата стои опитен екип, бързата реакция при избора на нови локации за магазини и фокус върху развиването на общността от Партньори.

Ако и Вие искате да станете Партньор на Minimart и да управлявате самостоятелен обект, кандидатствайте като попълните формата на mini-mart.bg.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Minimart-otvarya-purvite-si-magazini-i-v-Burgas-2135714
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.