Общинските съветници в Бургас приеха дневния ред на днешното заседание
Автор: Екип Burgas24.bg 11:38 / 21.10.2010Коментари ()898
© Burgas24.bg
Общинските съветници приеха дневния ред на днешното заседание. След близо час обсъждания с 32 гласа "за", един "против" и 7 "въздържали се" бургаските общински съветници приеха дневния ред на днешното им заседание. В предварителния дневен ред влизат допълнителни четири точки, две от които на кмета Димитър Николов, съответно за кандидатстване по ОП "Административен капацитет", както и за участие на общината с парични средства в Асоциацията по ВиК.

Трета докладна записка е на зам.-кмета Красимир Стойчев за промяна в капиталовата програма на общината. Четвъртата допълнителна докладна е от председателя на ОбС Снежина Маджарова за избор на Комисия, в състав от седем члена, която да проведе избор на нов омбудсман, поради изтичане на мандата на настоящия. Четирите допълнителни точки ще бъдат разгледани в началото на заседанието. От дневния ред отпадна точка 48, а именно предложението на д-р Лорис Мануелян, зам.-кмет по здравеопазването, за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице.

ПП "СЕК" оттегли своята докладна за направа на подход от булевард "Христо Ботев" към ул. "Св. Климент Охридски" за осигуряване на достъп до подземния паркинг под Операта.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshtinskite-suvetnici-v-Burgas-prieha-dnevniya-red-na-dneshnoto-zasedanie-200565
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.