Бургас Плаза Мол ще раздава предколедни подаръци на своите клиенти
Автор: Екип Burgas24.bg 12:18 / 01.10.2010Коментари ()1351
©
Днес, 1 октомври 2010 г. започва играта "Предколедни подаръци от Бургас Плаза Мол". В нея могат да участват всички клиенти на търговския център на възраст над 18 години. Те ще имат възможност да спечелят мотопед Piaggio, телевизор, видеокамера, 100 лв. за покупки в мола и много други страхотни награди.

Условията за участие в играта са лесни и забавни. В периода 1 октомври - 27 ноември, клиентите на мола ще получават специален стикер за всеки 10 лв. похарчени в който и да е магазин. Например за сметка от 40 лв. клиентът ще получи 4 стикера, а за сметка от 200 лв. - 20 стикера, с които може да попълни цяла карта. Промоционалните карти на играта могат да се вземат от магазините в търговския център. Всеки, който събере 20 стикера; залепи ги в промоционалната карта и я пусне в една от урните в мола, ще участва в томбола за големите награди.

Дядо Коледа ще дойде по-рано в Бургас Плаза Мол, за да може на 27 ноември да изтегли имената на победителите от играта. Тогава ще се проведе и специално събитие за запалването на Коледните светлини в търговския център.

Още подробности за играта можете да намерите ТУК!



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgas-Plaza-Mol-shte-razdava-predkoledni-podaruci-na-svoite-klienti-195474
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.