Вече са налице първите нарушения при ученическия превоз в Приморско
Автор: Екип Burgas24.bg 11:53 / 27.09.2010Коментари ()2240
© Burgas24.bg
В края на октомври ще се ясни резултатите от проверките на училищните автобуси в Бургаска област, каза Николай Милушев директор на териториалното поделение на Автомобилна администрация- Бургас. Към момента е проверен транспортът на учениците и учителите извършван на територията на община Приморско, а от днес се проверява автобусите в община Айтос. Още първите проверки в Приморско и Китен са показали нарушения.

При проверен "специализиран превоз" с наета частна фирма се оказало, че учениците не са имали карти. При един от проверените жълти ученически автобуси, собственост на община Приморско с водача не е имало сключен трудов договор. За сега това са констатираните нередности от страна на "Автомобилна администрация" , но Николай Милушев припомни, че проверки ще се направят във всички общини на територията на областта , а от започването им са изминали само няколко дни.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Veche-sa-nalice-purvite-narusheniya-pri-uchenicheskiya-prevoz-v-Primorsko-194320
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.