Море за 35 лева в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 10:25 / 22.08.2010Коментари ()511
© Burgas24.bg
Хотелиери свалят ударно цените в курортите, за да задържат туристите и след пика на сезона. Офертите в Слънчев бряг са една от друга по-съблазнителни. Който е решил да летува сега, ще спести поне наполовина от сумата, която е била необходима само допреди дни. Тази година, вероятно заради кризата, хотелиерите започнаха да свалят цените поне седмица по-рано в сравнение с миналата.

С една от най-атрактивните оферти е 3-звездният "Юнона" в Слънчев бряг. От 20 август там нощувката със закуска и вечеря излиза 35 лв. на човек. Ако туристите не желаят вечеря, тогава цената пада на 28 лв. Срещу тази сума освен нощувка и закуска, туристът получава право на всички екстри в хотела. Допълнително се плаща само за паркинг. Хотел "Континентал", който е също 3 звезди, пък е свалил цените от 19 август. Там нощувка със закуска и вечеря е 48 лв. За почивка над седем дни цената пада на 46 лв.

Освен в хотелите, масово падат цените и по кръчмите. От няколко дни повечето кафета в центъра на курорта са свалили с около 50% тарифите за еспресото и алкохола. Поевтиняване се усеща и при храната. С около 20% по-малко струват вече пържолите и кюфтетата в Слънчев бряг и вече на места струват само по левче.

Източник: в. "Стандарт"



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/More-za-35-leva-v-Slunchev-bryag-186184
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.