Три камери на КАТ следят за висока скорост в Бургаско
Автор: Екип Burgas24.bg 09:14 / 05.08.2010Коментари ()6770
© Burgas24.bg
Три стационарни камери на КАТ следят за превишаване на скоростта в областта. Две от камерите са разположени по пътя Бургас - Созопол. Първата е малко след отбивката за местността "Отманли" и с. Ясна поляна, на спирка Моряк, а другата на разклона за село Атия, до Военноморска база. Третата камера на пътя Бургас - Слънчев бряг се намира малко преди къмпинг "Европа".

В областта остава забранатаза преминаването на товарни автомобили през Дюлинския проход, заради свлачище и стеснение на пътя. Също заради свлачище е затворен участък от пътя Бургас - Малко Търново между селата Босна и Звездец. Движението на автомобили там се отклонява от км. 280 до км. 282 по стар обходен път, който е обозначен.

Има ограничения за движение на тежкотоварни автомобили по две отсечки - за над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра и за над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. За лятото е въведено и временно ограничение по пътя Бургас -Варна в участъка Бургас - Слънчев бряг за моторни превозни средства над 10 т. Обходният маршрут за тях е през Каблешково. Условията за път в Бургаска област са добри- пътните настилки са сухи.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Tri-kameri-na-KAT-sledyat-za-visoka-skorost-v-Burgasko-182535
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.