Алиансът по туризъм с нов председател
Автор: Екип Burgas24.bg 18:05 / 01.08.2010Коментари ()617
Мария Инджова беше избрана за председател на " Алианс на туризма за Югоизточен регион "-АТЮР от общото събрание на организацията.

Като свои основни цели известната българска бизнес дама обяви иницииране на законодателни промени и предложения за стимулиране на туристическия сектор, както и активна помощ при установяването на сътрудничество между черноморските общини и партньори на Алианса от ранга на БХРА /Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация/ и БАХА /Балкански алианс на хотелските асоциации/.

Само година след учредяването на АТЮР представители на организацията взеха участие в поредица международни туристически форуми и борси. Като безспорен свой успех от Aлианса определят организацията и провеждането на Третото издание на международния кулинарен конкурс "Вкусът на Балканите" в Бургас, който се проведе за първи път в България в началото на месец май тази година.
В "най-вкусния" европейски конкурс взеха участие професионални и ученически отбори от Сърбия, Македония, Албания, Косово, Босна и Хрецеговина, Черна гора и Хърватска , които представиха най-доброто от своите национални кухни.

Собственичката на хотели и модна къща Мария Инджова замени на поста председател на АТЮР Димитър Байрактаров, който подаде своята оставка през месец юли.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Aliansut-po-turizum-s-nov-predsedatel-181691
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.