Купон с много известни бг-групи на бар Кастро на къмпинг Смокиня
Автор: Екип Burgas24.bg 13:55 / 28.07.2010Коментари ()1866
©
Солидна концертна и тематична диджейска програма готви Бар "Кастро" за плажуващите на "Смокиня" в близост до Созопол този сезон, предаде репортер на Burgas24.bg.

Поради влизане в сила на новата Наредба на община Созопол, която забранява силна музика след 23.00 ч., Бар "Кастро" реши да измести "партито", заради което множество млади алтернативни хора посещават местността, в по-ранна част на деня. За целта още от следобедните часове са планирани редица напълно безплатни пърформанси с жива музика и диджеи, които ще се провеждат всеки уикенд на месец Август. Идеята е да се привлекат много от тези търсещи забавление хора от целия регион - Созопол, Лозенец, Дюни, Черноморец, Бургас, както и от къмпинзите "Смокиня", "Златна Рибка", "Градина", "Каваци", "Веселие". Ранният час на мероприятията прави това напълно възможно, защото техният край ще бъде във време, в което има обществен транспорт. За по-доброто обслужване по време на партита ще има допълнителни барове за бира, сандвичи и освежителни напитки.

В първия уикенд - 31-ви юли / 1-ви Август - на пясъците пред едно от най-обичаните и посещавани заведения в региона през последните 6 години участие ще вземат диджеите и емситата от твърдо наложилото се вече хип-хоп движение ILLMATE (www.illmate.com) и веселяшката пънк-реге-ска банда WICKEDA (www.wickeda.net), добили популярност из цяла Европа, като техни специални гости ще са завърналите се след дълго отсъствие плевенските пънк-рок пионери OFF (www.myspace.com/offbg). Събитята са напълно безплатни, програмата е следната:

 

31 Юли - ILLMATE в състав :
Ms'z : Wosh * Logo5 * Negy/FARS/ * LAC * Nowallz
Dj's : Jamez Bongg * Darkstep * Diwadlloe
Начало:
14 ч. - Hip-Hop DJ Party
18 ч. - Live Show - ILL MATE
Край : 22 ч.

1 Август - WICKEDA + Special Guest OFF
Начало:
14 ч. - Punk/Ska DJ Party
17 ч. - Live Show - OFF
19 ч. - Live Show - WICKEDA
Край : 22 ч.

Входът за концертите е свободен.

В новия си вид бар Castro разполага с 8 сепарета с удобна мека мебел, подиум за сцена, бар за напитки с невероятно разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли, 8 екс бара и кухня с уникални специалитети. Ежедневно пред него плажуват около 200 души, които ползват шезлонгите, чадърите и услугите на заведението.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Kupon-s-mnogo-izvestni-bg-grupi-na-bar-Kastro-na-kumping-Smokinya-180772
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.