Георги Христов подготвя концерт в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 09:30 / 22.07.2010Коментари ()644
©
Георги Христов ще изнесе концерт в Бургас на 7 август. Певецът ще представи новия си спектакъл абсолютно на живо със своята вокално-инструментална група "Черно и бяло" и балет "Веда - Джуниър". Билети вече се продават на касите на театър "Адриана Будевска" и на пешеходната улица "Александровска". Началният час на спектакъла е 20.30 ч.

Бургазлии ще чуят някои от най-обичаните хитове от репертоара на звездата и премиерни за сцената на южния град композиции. Специален момент е актуалният сингъл "Любов" по музика на Алла Пугачова и текст на Георги Христов. Комплимент към гостите на шоуто ще бъде нова версия на песента "Двама" (на Мария Нейкова). Почитателите на стойностното изкуство ще видят любимия си певец енергичен и раздаващ се, какъвто го познават.

Концертът в Бургас е първият от национално мини-турне на артиста. На 8 август Георги Христов ще пее в летния театър във Варна. През септември обиколката продължава с Пловдив и други градове от вътрешността на страната. В края на октомври звездата ще представи ежегодния си грандиозен концерт в София.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Georgi-Hristov-podgotvya-koncert-v-Burgas-179191
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.