Ретро автомобили и мотоциклети вдигат пушилка по бургаските улици
Автор: Екип Burgas24.bg 13:33 / 09.07.2010Коментари ()1306
©
Утре, 10 юли /събота/ в Бургас ще се проведе Трети парад - шествие за класически автомобили и мотоциклети. Тази година в него ще се включат над 80 машини на две и четири колела. В 10.00 часа участниците ще се съберат при Пантеона в Морската градина. В 14.00 часа там ще бъдат раздадени награди в няколко категории:

* За 1, 2 и 3 място:
* Награда на Община Бургас
* Награда за най-елегантен автомобил
* Награда за най-добре реставриран автомобил
* Награди за дамски екип
* Награди на Бургаски авто-мото клуб "Ретро"
* Награда за най-стар модел
* Награда за най-нов модел
* Награда Марко Тотев

От Пантеона в 15.00 часа ще започне и шествието, което ще премине по: бул. "Димитър Димов" - бул. "Булаир" - ул. "Цар Петър" - ул. "Христо Ботев" - ул. "Сан Стефано" - ул. "Константин Величков" - бул. "Димитър Димов" - кв. Сарафово, х-л "Атлантис".

Автомобилите са разделени в няколко категории: 1910 - 1920 г., след това през 10 години до 1980 г. Организатори на атрактивното събитие са Община Бургас и Сдружение Бургаски авто-мото клуб "Ретро".

Очаква се големите купи в две от категориите да бъдат връчени от ст. треньора на ПСФК "Черноморец - Бургас" - Красимир Балъков, и от изпълнителния директор на клуба Фреди Бобич.

Регионалният директор на ФОРД МОТО ПФОЕ ще връчи купа на "Форд". Най-младият участник е на 5 месеца и ще язди BMW C 3000.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Retro-avtomobili-i-motocikleti-vdigat-pushilka-po-burgaskite-ulici-176267
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.