Децата в Несебър продължават да се забавляват по програмата "Синьо лято"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:22 / 25.06.2010Коментари ()575
©
И през месеците на лятната ваканция община Несебър ще предложи на децата приятни занимания по програмата за летни игри и спорт "Синьо лято", която е част от програмата за извънучилищни дейности "Аз живея в Несебър". "Синьо лято" стартира на 1-ви юни - с детския празник, организиран от община Несебър, който зарадва децата и им даде възможност за изява на две сцени и в двете обединени детски заведения на територията на града.

През месеците на лятната ваканция програмата е ориентирана към децата от 6 до 12 години, които живеят или прекарват ваканцията си в Несебър и ще се реализира под ръководството на преподаватели по физическо възпитание и спорт от общинските училища. Целта на програмата "Синьо лято" е да се осигури възможност на децата, през свободното от учебни занятия ваканционно време, за общи игри и спорт - на открито и в безопасна среда, както и да се развиват нагласи към здравословни и активни занимания през ваканцията. Различните прояви в рамките на програмата ще са на спортната площадка на Северния крайбрежен булевард на града.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Decata-v-Nesebur-produlzhavat-da-se-zabavlyavat-po-programata-Sinyo-lyato-173218
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.