Разкриха убиеца на възрастна жена от Банево
Автор: Екип Burgas24.bg 13:46 / 06.05.2010Коментари ()1767
© Burgas24.bg
Само за едно денонощие, в резултат на бързите оперативно-издирвателни действия, предприети от служителите на Областна дирекция на МВР - Бургас, е разкрито бруталното убийство на 74 годишна жена, живуща в бургаския квартал «Банево», сигнал за което е получен в ранните часове на вчерашния ден.

Констатирано е, че деянието е осъществено от 35 годишен мъж от същия квартал, който до момента не е бил криминално проявен. Събрани са достатъчно доказателства, които потвърждават авторството на извършителят, като продължава провеждането на оперативни и процесуално-следствени действия за изясняване на детайли по фактическата обставновка / извършени са огледи на местопроизшествието, назначени са различни експертизи и др./.
Работата по установяване на причините за извършеното деяние, както и евентуалната съпричастност на други лица към него продължава.

В квартал «Банево» е създадена организация за присъствие на допълнителни сили от служители на ОДМВР - Бургас и от Жандарчерийската част за осигуряване на обществения ред и спокойствието на гражданите.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Razkriha-ubieca-na-vuzrastna-zhena-ot-Banevo-161270
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.