Априлската програма на Future Shorts ни предлага смях и мечти
Автор: Екип Burgas24.bg 09:50 / 27.04.2010Коментари ()607
©
В края на април Бургас ще бъде домакин на програмата ONE WORLD DREAMING на Future Shorts, която ще се прожектира в Бар Роял този петък от 19:30 часа. В програмата са включени филми като култовия "Тeleglobal Dreamin'", спечелил награда от фестивала SXSW, историята за мъчителната загуба на разсъдък в "Терминус", разкрити фантазии в „Ще изчакам следващият", и кризата на юношеството от "Не ме зарязвай у дома". Незабравимата Кейт Буш ще разкаже за групата музиканти, като ще ви напомни как да пуснете на свобода собствените си мечти.

Българската анимация "5 метра коридор" от Дим Ягодин, ще разкаже история за живота като случка, за Вселената като случка.

В априлската селекция са смесени комедиен разговор от грешки "Какво значи Virgin", добавена е изумително сложната верижна реакция във видеото на OK Go "This Too Shall Pass" и получаваме пълен набор от преживявания, блясък на мечти и тъмни дълбини на въображението. Това е свежо кино. Това Future Shorts. Пълната програма с филмите можете да видите в Справочника на Burgas24.bg - един от медийните партньори на събитието.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Aprilskata-programa-na-Future-Shorts-ni-predlaga-smyah-i-mechti-159052
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.