Велосипедист в болница, преби се на немаркиран ремонтиран път
Автор: Екип Burgas24.bg 09:29 / 23.04.2010Коментари ()1078
© Burgas24.bg
11 пътнотранспортни произшествия са регистрирани на територията на община Бургас през изминалото денонощие, съобщиха дежурните от КАТ - Бургас. При катастрофите има четирима леко ранени. При два от инцидентите са пострадали пешеходци.

При маневра на заден ход в комплекс „Лазур" лек автомобил „Ситроен" удря жена, която е получила нараняване на бедрото. Жената е прегледана и е освободена за домашно лечение. За преглед е отведено и едно от двете деца, с които е била пострадалата. Не са установени наранявания на детето.

16-годишен младеж е другият пострадал пешеходец. На булевард „Демокрация" автомобил „Рено Меган" удря пешеходеца, който по първоначални данни е пресичал на пешеходна пътека. Пострадалият е с контузия на едната ръка. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Два автомобила са се ударили на кръстовище в комплекс „Меден рудник". Причината е отнемане на предимство. Водачът на едната кола е леко ранен.

Най-тежко е пострадал велосипедист вчера. Преминавайки през несигнализиран фрезован пътен участък по тъмно рано сутринта, велосипедистът губи контрол и пада на пътното платно. Пострадалият е с контузия на главата и шийни прешлени и е оставен за наблюдение в МБАЛ, без опасност за живота.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Velosipedist-v-bolnica-prebi-se-na-nemarkiran-remontiran-put-158215
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.