Кристиян Гьошев осъди "паяците" в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 09:12 / 18.03.2010Коментари ()3039
© Burgas24.bg
Състав на Бургаския административен съд се е произнесъл миналата седмица с решение, в което е прогласил за нищожна наложената принудителна административна мярка - принудително преместване на автомобил с "паяк" - спрямо младият юрист Кристиан Гьошев. Пловдивчанинът, който още като ученик осъди министъра на образованието за отмяна на задължителните матури, летувал през 2009 г. на Слънчев бряг и паркирайки личния си автомобил Fait Bravo на място, където не било обозначено със знак, че има забрана за паркиране и престой, по-късно установил, че колата му я няма.

Той открил същата на наказателен паркин «Емона» и след двучасова разправия със служителите на паркинга, относно правилността на наложената му ПАМ, се наложило да извади 53 лв., за да си я получи.

В последствие обаче надъханият млад специалист по административно право, обжалвал пред Административен съд - гр.Бургас наложената му с констативен протокол мярка и спечелил делото, като съдът прогласил най-тежкия порок на административния акт - нищожност.

"Аз отивам на почивка, а те ме карат да пиша жалби. Не успях да се разбера на български и правен език със служителите на паркинга, нито пък с полицая и затова предприех законовия ред на действие. Издаваните актове от "паяците" се подписват от некомпетентни съгласно закона лица и абсолютно логично тяхната нищожност да бъде прогласена. В тази "черна каса" са попаднали незаконосъобразно хиляди левове, само се радвам, че моите ще си ги получа обратното", каза за Burgas24.bg Кристиан Гьошев.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Kristiyan-Gyoshev-osudi-payacite-v-Slunchev-bryag-149767
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.