Партия ДЕЛА: Мафиотски заговор натопи Атанас Терзиев
Автор: Екип Burgas24.bg 17:55 / 17.03.2010Коментари ()2347
© Burgas24.bg
Несебърската партия ДЕЛА излезе с декларация, относно скандали от последните дни, свързани с председателя на партията Атанас Терзиев. Публикуваме декларацията без съкращения:


ДЕКЛАРАЦИЯ

на ръководството на партия ДЕЛА

по повод наглия опит за дискредитиране на председателя на ДЕЛА Атанас Терзиев

 

 

Председателят на партия ДЕЛА Атанас Терзиев стана жертва на организиран заговор за неговото дискредитиране, подготвен от мафиотския кръг около кмета Николай Димитров, братя Диневи, Алексей Петров и Марчело Джотолов след скандалните разкрития през последните седмици за връзките на Октопода с управляващата коалиция в Несебър.

На 17-ти март, около 14:00 часа, на път към болницата в гр. Варна, от където трябвало да вземе съпругата си, председателят на ДЕЛА е бил спрян от патрулен автомобил в центъра на гр. Варна. След като му е съобщено, че е спрян по сигнал, е бил отведен за обиск в полицейското управление. По време на обиска в багажника на автомобила му са били подхвърлени няколко пакета с неясен произход и съдържание.

Убедени сме, че този нагъл опит за опетняване на името на един доказано честен политик, отговорен бизнесмен и предан съпруг като Атанас Терзиев е в резултат на разкритията за злоупотребите и намесата на престъпни групировки в управлението на община Несебър. Подобна организирана акция явно показва, че групата около Алексей Петров все още е проникнала в държавните структури и продължава да бъде активна.

Настояваме ръководството на МВР да вземе активно участие при изясняване на фактите и обстоятелствата около случая в унисон с досегашните си действия срещу организираната престъпност.Изразяваме готовността си да се противопоставим на тези нагли действия с всички законни средства и да противостоим още по-твърдо срещу всички престъпни кръгове, управляващи общината

Уточнение от партията:

Молим да не оставате с погрешно впечатление, че органите на реда са подхвърлили въпросните пакетчета в багажника на Атанас Терзиев. Партия ДЕЛА е убедена, че компрометиращата акция е била подготвена предварително от кръгове около Алексей Петров и кмета на Несебър Николай Димитров заради разкритията за злоупотреби в Община Несебър.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Partiya-DELA-Mafiotski-zagovor-natopi-Atanas-Terziev-149714
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.