Разиграват хотел в Равда на 24-годишен младеж
Автор: Екип Burgas24.bg 10:50 / 17.03.2010Коментари ()1054
Хотел в Равда, който е собственост на 24-годишен младеж, излезе на публична продан. Търгът обяви частният съдебен изпълнител Станимира Николова. Тази крайна мярка по продажба на имоти е заради ипотека към „Юробанк и ЕФ Джи България". Длъжникът по делото е столичната фирма „Символ 007" ЕООД. Според справка в системата ДАКСИ дружеството е собственост на 24- годишния Деян Маринов и неговия 28-годишен ортак Румен Хаджиев. Фирмата е посредник на пазара на имоти, дава финансови консултации, занимава се с хотелиерство и ресторантьорство.

Хотелът в Равда, който ще бъде обект на проданта в средата на следващия месец, е на четири етажа. Първоначалната тръжна цена е 1 537 500 лева. Сградата е със застроена площ от 260 квадрата. Целият имот е близо 700 квадратни метра. В обявлението на частния съдебен изпълнител е уточнено, че в хотела има електрозахранване, интернет, кабелна телевизия.

Това не е единственият туристически имот, който продава Станимира Николова. Частният съдебен изпълнител обяви за пореден път и хотел „Свилена" в Черноморец.

Първоначалната тръжна цена този път е едва 278 000 лева. Публичната продан ще бъде в края на април. Общата площ е 734 квадратни метра.

Длъжниците по делото са частни лица. Продажбата е заради ипотека към „Банка ДСК".

Източник: factor-bs.com



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Razigravat-hotel-v-Ravda-na-24-godishen-mladezh-149542
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.