10 000 лева парична гаранция за бизнесмен, обвинен в контрабанда
Автор: Екип Burgas24.bg 15:54 / 19.02.2010Коментари ()1773
© Burgas24.bg
Гаранция от 10 хиляди лева постанови състав бургаският окръжен съд за бизнесмена Мартин Марков, предаде репортер на Burgas24.bg. Същият е обвинен в подбудителство за създаване на контрабанден канал от митничаря Красимир Гочев, който бе арестуван преди дни.

Състав на Бургаският окръжен съд с председател Събчо Събев гледа при изключителни мерки за сигурност и при закрити врата мярката за неотклонение на Мартин Марков. Същият е замесен в скандала с митничаря Красимир Гочев,който бе задържан преди дни за контрабанда.

Според пресцентъра на съда Мартин Марков е собственик на спедиторска фирма е сочен като един от организаторите и подбудителите на контрабандния канал на КПП Лесово.
Шефът на спедиторската фирма бе задържан като част от акцията заедно с Димитър Колев, началник на митническия пункт - Лесово. След като прекара 24 часа зад решетките и бе разпитан Колев бе освободен. Според информационни агенции се очакват нови арести на служители на агенция Митници. Спрягат се поне 13 души, имащи връзка с разбития контрабанден канал, които предстои да бъдат арестувани



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/10-000-leva-parichna-garanciya-za-biznesmen-obvinen-v-kontrabanda-143786
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.