Баща и син крадат заедно от вила
Автор: Екип Burgas24.bg 11:11 / 20.01.2010Коментари ()862
© Burgas24.bg
Вчера около 15.00 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение за извършваща се кражба от вила, разположена в с. Плазовец, общ. Несебър, съобщиха от пресцентъра на полицията. Задържан е криминално проявеният И.М., 36 годишен от с. Кошарица, който се е придвижвал с л.а. "ВАЗ", с бургаска регистрация, с прикачено към него ремарке.

Констатирано е, че И.М. е взломил входната врата на вилата и е откраднал печка за отопление с твърдо гориво, табли и пружина за легло. Във вилата за изнасяне са били подготвени машина за мелене на грозде, две легла, дрелки, ъглошлайфове и други вещи. Установено е, че И.М. е действал в съучастие със сина си, задържан в гората край вилата - 16 годишния А.М. от с. Кошарица.

И.М. и сина му са действали в съучастие с още двама мъже, като са извършили кражби от други три вили в с. Плазовец. Спрямо И.М. е взета мярка "задържане под стража за срок от 72 часа". Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Районно управление на МВР Несебър.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Bashta-i-sin-kradat-zaedno-ot-vila-132788
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.