Втората група клиенти на EVN могат да платят по-рано за декември
Автор: Екип Burgas24.bg 11:05 / 08.01.2010Коментари ()778
© Burgas24.bg
От октомври 2009 г. всички клиенти на EVN имат на разположение нови и по-дълги срокове за заплащане на потребеното електричество. От 1 октомври се въведоха нови срокове за плащане на фактурите на консумирана електроенергия за всички битови и малки стопански клиенти. Считано от тази дата дружеството въведе два удължени периода за плащане на консумираната електроенергия:

• Първи период - от 1-во до 15-то число на месеца и
• Втори период - от 11-то до 25-то число на месеца

Новите срокове са видни за всеки клиент във фактурата за консумирана електроенергия. От нея клиентите могат да се информират в кой от двата периода следва да заплатят консумацията си - от 1-во до 15-то число или от 11-то до 25-то число на месеца.

Още преди 11 януари дружеството зареди втората група фактури по касовите салони - от 6 януари те могат да се заплащат на каса. По този начин тези клиенти имат възможност да заплащат сметките си за консумирана електроенергия през декември по-рано от официално посочената във фактурата дата.

ЕVN Bulgaria предоставя възможност и за предварителна проверка на стойността на фактурата. Това може да стане с услугата за автоматична проверка на денонощен телефонен номер 0700 10 207 /необходимо е да се въведе ИТН/.

Освен това информация за размера на текущата фактура битовите клиенти могат да открият на интернет страницата на дружеството (www.evn.bg) след предварителна регистрация в сайта.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Vtorata-grupa-klienti-na-EVN-mogat-da-platyat-po-rano-za-dekemvri-130103
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.