Павел Самецки: Впечатлен съм от спечелените в Югоизточния регион проекти
Автор: Екип Burgas24.bg 15:15 / 26.11.2009Коментари ()578
© Burgas24.bg
Повече от половин милиард евро са средствата, които ще финансират проекти в Югоизточния регион през периода 2007 - 2013 година, каза по време на посещението си в Бургас еврокомисар Павел Самецки. Самецки допълни, че е впечатлен от сферата на спечелените проекти.

„Сферата на тези проекти е много широка, като се започне от физическата инфраструктура, премине се през екология, проекти, свързани с околната среда, и докато се стигне до проекти, свързани с образователната и културната инфраструктура. Тази панорама на различни проекти показва, че става въпрос за различни проблеми. Аз се надявам, че вие ще се справите с тях с помощта на Европейския съюз. Пожелавам успех на местната власт да се справи с тези проекти. Не се съмнявам, че при вашето активно участие, ще се възползвате от възможностите, които предоставя Европейският Съюз", каза след представянето на проектите, които се реализират в региона, еврокомисар Павел Самецки.

Източник: Агенция "Фокус"



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Pavel-Samecki-Vpechatlen-sum-ot-spechelenite-v-Yugoiztochniya-region-proekti-121594
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.