Бургаски преподавател получава награда за развитие на предучилищната психология и педагогика
Автор: Екип Burgas24.bg 13:08 / 24.11.2009Коментари ()823
© Burgas24.bg
Доц. Цветан Асенов - инспектор по предучилищно възпитание, дългогодишен преподавател и директор на Учителски институт „Христо Ботев" - Бургас, ще получи награда за принос в развитието на предучилищната психология и педагогика.

Това ще се случи по време на научната конференция с международно участие, организирана от Община Бургас на тема „Предучилищното детство и отговорностите на съвременното общество". Тя е посветена на празника на града Никулден и ще се проведе в дните от 25 до 27 ноември 2009 г. в сградата на Бургаски свободен университет, под патронажа на Министерство на образованието и науката. Откриването на конференцията е насрочено за 14.00 часа на 25 ноември в БСУ.

С голям интерес се очакват пленарните доклади на изтъкнатия учен и утвърден специалист в областта на предучилищната педагогика от Пловдивския университет проф. дпн. Пламен Радев и на доц. д-р Елена Ривина от Център „Предучилищно детство" - Москва.

При регистрацията за конференцията гостите ще имат възможност да разгледат изложбата на детски рисунки с морска тематика, изработени от възпитаници на детски заведения на територията на община Бургас и щанда-базар, на който ще бъде изложена специализирана литература по предучилищна педагогика от бургаски издателства.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaski-prepodavatel-poluchava-nagrada-za-razvitie-na-preduchilishtnata-psihologiya-i-pedagogika-121118
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.