Маскиран простреля адвокат в кантората му в центъра
Автор: Екип Burgas24.bg 16:28 / 06.11.2009Коментари ()1992
© Burgas24.bg
Бургаски адвокат бе прострелян днес в кантората си. Нападателят нахлул с медицинска маска на лицето. Произвел един изстрел от газов пистолет, който засегнал областта около врата на юриста. Към момента адвокат Манол Чакъров няма обяснение за покушението срещу него. Той е в добро физическо състояние, въпреки контузията.

Кантората на адвокат Манол Чакъров се намира на една от най-оживените улици в Бургас. Въпреки потока от хора обаче никой не е забелязал нападателя. "Чухме силен шум, изплашихме се, но не допускахме, че са изстрели...; Не видяхме нищо, магазина е с щори и отвътре нищо не се вижда; По късно разбрахме вече, дойде полиция...казаха, че нападателят е бил с медицинска маска...", коментираха пред Burgas24.bg служителки в съседен до кантората магазин.

Изстрелите проехтяват около 9 часа сутринта. Веднага след това адвокат Манол Чакъров излиза бягайки от кантората с огнестрелна рана на врата.

Самият той няма обяснение за случилото се. В телефонен разговор Чакъров заяви, че няма дългове, нито е изпадал в конфликтна ситуация с клиент или негов подзащитен. Нямал проблеми и в личен план.

 



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Maskiran-prostrelya-advokat-v-kantorata-mu-v-centura-118266
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.