По три сигнала за наводнени помещения са работили служители на "Гражданска защита"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:53 / 05.10.2009Коментари ()492
По три сигнала са работили служителите на "Гражданска защита" вчера, свързани с обилния дъжд, който се изля над града. В 08:20 часа е получен сигнал от дежурен в СОМАТ - Бургас за наводнение в района на портала на фирмата.
Спасителна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" (Бургас) към Териториална дирекция "Гражданска защита" - област Бургас е извършила отводняване.

Малко преди 9 часа е получен сигнал от РЦ-112 за наводненa кооперация на ул. „Поп Грую" № 13 в Бургас. Спасителна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" (Бургас) към Териториална дирекция "Гражданска защита" - област Бургас е отводнила кооперацията.

В 11:46 часа е получен сигнал от РЦ-112 за наводнени помещения Спасителна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" (Бургас) към Териториална дирекция "Гражданска защита" - област Бургас е отводнила помещения в бл. 51, ж.к. „П. Р. Славейков" в Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Po-tri-signala-za-navodneni-pomeshteniya-sa-rabotili-sluzhiteli-na-Grazhdanska-zashtita-112783
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.