Депутати от ГЕРБ биха първия звънец в цялата област
Автор: Екип Burgas24.bg 14:42 / 15.09.2009Коментари ()509
©
Областният ръководител на ПП ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев тази сутрин беше в двора на Техникума по механотехника. „За мен е чест след толкова години да се върна тук и да имам възможност пред всички вас да благодаря на моите учители, на които до голяма степен дължа това, което съм постигнал до момента. Това училище изгражда личности и характери. Не случайно от тук са излезли двама министри. Ще направя всичко възможно догодина да дойда отново, но този път с министър Божидар Димитров, който също е с диплома от Механотехникума", каза Бойчев на учениците в първия учебен ден.

Преди да посети техникума Бойчев заведе дъщеря си Бетина в двора на училище „Кирил и Методий". Там беше и друг народен представител - д-р Галина Милева, която изпрати внука си Борис. И Бетина и Борис тази година ще са в трети клас.

Зам.-председателят на парламентарната Комисия по околна среда и води Иван Алексиев поздрави учениците от Професионалната гимназия по туризъм „Алеко Константинов" в Поморие.

Стоян Гюзелев заведе до входа на училище „Петко Р. Славейков" сина си Атанас (който всички наричат Антъни), а след това откри учебната година в кв. „Долно Езерово".

В 9 ч. Вяра Петрова би първия учебен звънец в училището в Сунгурларе, а в 10,30 ч. поздрави децата от ОДЗ „Мир" в Карнобат. Петрова е кръстница на група „Слънце", които днес влязоха в ремонтирана градина.

Председателят на транспортната комисия в НС Иван Вълков откри учебната година в сарафовското училище „Христо Ботев". Депутатът е възпитаник на същото училище, а в момента е председател на настоятелството му. „Имаме добра новина за 15 септември. Тази година децата са с 24 повече от миналата", обяви Иван Вълков.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Deputati-ot-GERB-biha-purviya-zvunec-v-cyalata-oblast-109793
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.