Лабиринт и герои от приказките на празника на Кроношпан
Автор: Екип Burgas24.bg 15:17 / 10.09.2009Коментари ()628
Приказни герои и вълшебен лабиринт ще посрещнат децата и родителите им, които ще гостуват на дванадесетия рожден ден на Кроношпан. От ръководството на компанията вече отправиха покана към момичетата и момчетата от всички детски градини в Бургас да се включат в традиционните празненства около годишнината. И през тази година от ръководството на Кроношпан ще изтеглят чрез жребий една детска градина, на която ще бъде подарена модерна детска площадка за игра.

Втората награда ще бъде ламиниран паркет от много висок клас и качество на стойност 1000 лв. С качествената настилка ще бъдат оборудвани помещения в изтеглено чрез нов жребий детско учебно заведение. Отново по същия начин ще бъде определен и носителят на трета награда - ламинирани плоскости на стойност 500 лв.

Гостите на рождения ден ще могат да посетят празненствата, които започват в събота 12 септември от 10 часа пред административната сграда на фирмата, като се придвижват със специални автобуси. Осигурени са автобуси, които ще се движат от 10 часа, 11 часа, 12 часа и 13 часа, които тръгват от Окръжна.

Източник: Дарик



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Labirint-i-geroi-ot-prikazkite-na-praznika-na-Kronoshpan-109063
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.