Международна конференция за образование откриват в "Асен Златаров"
Автор: Екип Burgas24.bg 07:55 / 04.09.2009Коментари ()554
© Burgas24.bg
Днес и утре по инициатива на Факултет по Обществени науки при Университет „Професор д-р Асен Златаров" Бургас за пети път ще се проведе Международна конференция с тематика „Образование, наука, икономика и технологии". Партньори в организацията са Община Бургас и Високотехноло-гичен бизнес инкубатор Бургас. Заявени за участие са 139 доклада от които 29 са от Университет „Проф.д-р А.Златаров", 59 от други учебни заведения от страната и 51 от чужбина (предимно от Литва, Полша, Румъния, Русия, Македония, Украйна , Турция). В пет работни секции ще бъде дискутирана актуална проблематика с акценти върху организацията, управлението, технологиите , качеството на висшето образование , на интеграцията му с науката, практиката и пазарните потребности.

Конференцията ще бъде открита на в 10.15 часа в Зала 316 на Факултета по обществени науки ( комплекс „Славейков" в сградата на бившия Учителски институт).

В рамките на конференцията на 29 и 30.09.2009 г. ще се проведе и кръгла маса на тема „Проиновационна инфраструктура и регионално развитие". Организатори са отново Университет „Проф.д-р А.Златаров",Община Бургас и Високотехнологичен бизнес инкубатор Бургас, а участниците ще бъдат представители предимно от общините, кметствата и бизнеса от гр. Бургас и региона.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mezhdunarodna-konferenciya-za-obrazovanie-otkrivat-v-Asen-Zlatarov-108009
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.